Skip links
Inhoud

Supporters

Supporters

Uw Groenteman heeft diverse samenwerkingen met partijen binnen de groente- en fruitbranche. Wat kunnen onze supporters voor u betekenen?

 
 
Het Nederlands asperge centrum is er voor u als consument met als doel de Nederlandse asperge te promoten. Alles over asperges vindt u via de website van Het Nederlands Asperge Centrum.

 

Hier is te vinden waar het product groeit, hoe het wordt geoogst én wie het product teelt. Zo komt u dus op een gemakkelijke manier méér te weten over het verse product dat u bij de groenteman heeft gekocht.


 

Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden. Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen.

Zespri kiwi's zijn geweldige gezondheidsboosters. Heerlijk als vitaminerijk tussendoortje met een frisse bite. Of maak uw eigen smoothie om de dorst te lessen. Kies welke Zespri u het lekkerst vindt: Green. Gold, SunGold of Organic.

Tommies zijn groenten voor de lekkere trek, snoepgroenten: fris, gezond en vooral lékker. Tomaatjes, komkommertjes en paprikaatjes, vers, fris en slim verpakt in handige 'uitdeel en knabbelverpakkingen'.

Honingtomaten zijn heerlijk als snack, borrelhapje of als gezond tussendoortje. De tongstrelende honingzoete smaak is verleidelijk. Wie eenmaal Honingtomaten geproefd heeft, wil geen andere tomaten meer.

 
 
Het Nederlands asperge centrum is er voor u als consument met als doel de Nederlandse asperge te promoten. Alles over asperges vindt u via de website van Het Nederlands Asperge Centrum.

 

Via Verse Oogst vindt u alles over groenten en fruit. Hier is tevinden waar het product groeit, hoe het wordt geoogst én wie het product teelt. Zo komt u dus op een gemakkelijke manier méér te weten over het verse product dat u bij de groenteman heeft gekocht.

 
  De Nederlandse auberginetelers verenigd in A8 willen de aubergine in Nederland op de kaart zetten. Aubergine is lekker gezond en makkelijk te bereiden, zeker ook op de barbecue. De aubergine is een stukje tropenzomer van Hollandse bodem en een heel veelzijdige basis voor tal van smakelijke gerechten. Kijk ook op de actiepagina 'lekker op de BBQ'.
   
   
   

Snelkoppelingen